Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Coördinerend Wijkverpleegkundige/Regiomanager Badhoevedorp

Plaatsingsdatum
03 december 2021
Regio
Noord-Holland
Vakgebied
Thuiszorg
Uren per week
32- 40 uur
Werk- en denkniveau
HBO
Referentienummer
ZZP0028
Plaats
Badhoevedorp
Dienstverband
ZZP Opdracht
Werktijden
Flexibel

Ben jij een ervaren HBO Verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe ZZP Opdracht in de ouderenzorg? En zou jij graag willen werken als Coördinerend Wijkverpleegkundige of Regiomanager? Reageer dan direct, dan helpen wij jou graag verder bij deze nieuwe uitdaging!

Heb jij ervaring in de wijk als Wijkverpleegkundige en zou je graag jouw kwaliteiten breder willen inzetten? Dan kun je aan de slag als Coördinerend Wijkverpleegkundige of Regiomanager in Badhoevedorp. Je gaat leidinggeven over drie teams en brengt adviezen uit. De duur van deze opdracht is minimaal 1 jaar. 

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • natuurlijk adviseer je teammanagers, verpleegkundigen en verzorgenden over de kwaliteit, complexe zorg en verpleegtechnische handelingen;
  • aan de hand van verpleegkundige diagnoses maak je een plan van aanpak, coördineer je de zorgverlening en fungeert als eerste aanspreekpunt;
  • je hebt regelmatig werkoverleg met je collega's en andere hulpverleners en stemt zo de werkzaamheden af;
  • gezamenlijk rol je projecten uit en leg je verbetervoorstellen voor aan het management.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals eerder uitbetaald krijgen of het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding HBO Verpleegkundige niveau 5 met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • je hebt een geldige BIG-registratie;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in de thuiszorg is een pré.

Over de organisatie
Je gaat aan de slag in een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het hen weten en dan kijken jullie samen hoe dit in de praktijk doorgevoerd kan worden. 

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jouw veel succes!
 

Reageer op deze ZZP Opdracht