Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

EVV'er intramuraal

Plaatsingsdatum
05 oktober 2021
Regio
Zuid-Holland
Uren per week
24-36 uur
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
ZZP10017
Plaats
Den Haag
Dienstverband
ZZP Opdracht
Werktijden
Flexibel

Geeft het jou voldoening om ouderen te verzorgen en te helpen die het zelf niet zo goed meer kunnen? En ga jij pas tevreden naar huis als zij een lach op hun gezicht hebben? Dan is deze opdracht in een verzorgings- of verpleeghuis iets voor jou! 

Als EVV’er ben je dagelijks bezig met verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische werkzaamheden. Daarnaast sta je nauw in contact met collega’s om je coördinerende taken goed uit te kunnen voeren. Bij deze organisatie staat gastvrijheid en klantgerichtheid centraal. Op die manier help je mee om de zorg op het hoogste niveau te behouden en persoonlijke zorg te leveren.

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • natuurlijk help je ouderen met de lichamelijke zorg door te helpen met ADL en door verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
  • daarnaast heb je ook een begeleidende functie. Je biedt de cliënten een luisterend oor, waardoor ze uitkijken naar jouw bezoek;
  • je houdt goed in de gaten hoe het met de bewoner gaat en de eventuele ontwikkelingen houd je bij in het dossier.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals eerder uitbetaald krijgen of het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verzorgende niv. 3 IG, aangevuld met diploma voor EVV'er bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in een verpleeg- en verzorgingshuis is een pré.

Over de organisatie
Deze ouderenorganisatie in de regio Haaglanden is kleinschalig georganiseerd en verleent zorg en ondersteuning vanuit de visie dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt. De zorg past bij het verhaal en de levenswijze van de cliënten. 

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jouw veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht