Overslaan en naar de inhoud gaan
Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Helpende niv. 2 Plus Thuiszorg in Den Haag

Plaatsingsdatum
28 december 2023
Regio
Zuid-Holland
Vakgebied
Thuiszorg
Uren per week
Uren in overleg
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
ZZP10031
Plaats
Den Haag
Werktijden
Flexibel

Ben je Helpende niv.2 Plus en vind je het fijn om zelfstandig in de Wijk te werken? Wij kunnen je garanderen van diensten in Den Haag. Je kan rechtstreeks via de opdrachtgever inloggen en jezelf inschrijven op diensten. Hoe fijn is het om je rooster zelf in de hand te hebben? Spreekt dit jou aan, dan is deze opdracht echt iets voor jou!

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • natuurlijk help je de cliënten met de lichamelijke zorg door te helpen met ADL en medicatie uitdelen;
  • daarnaast heb je ook een begeleidende functie. Je biedt de mensen een luisterend oor, waardoor ze uitkijken naar jouw bezoek;
  • je houdt goed in de gaten hoe het met de bewoner gaat en de eventuele ontwikkelingen houd je bij in het dossier.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Helpende Zorg en Welzijn, aangevuld met medicatie module
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in de thuiszorg is een pré;
  • je beschikt over eigen vervoer (auto, fiets, brommer). 

Over de organisatie
Bij deze organisatie staat gastvrijheid centraal en zet zich dagelijks met hart en ziel voor de best mogelijke zorg van ouderen. Het versterken van de eigen regie is altijd een uitgangspunt. Je kunt er zorgeloos en met veel plezier werken. En krijgt de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. 

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jouw veel succes

Meer informatie? 
Ben je nieuwsgierig? Neem contact op met Nathalie Verwoerd, Recruiter bij ZBW zorg. 
Zij is bereikbaar via 085-130 78 80 of stuur een mail naar recruitment@zbwzorg.nl.

Reageer op deze ZZP Opdracht