Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv. 4 langdurige opdracht Badhoevedorp

Plaatsingsdatum
03 december 2021
Regio
Noord-Holland
Vakgebied
Verpleeg- en verzorgingshuizen
Uren per week
24-36 uur
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
ZBW00019
Plaats
Badhoevedorp
Dienstverband
ZZP Opdracht
Werktijden
Flexibel

Ben jij een ervaren verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe ZZP Opdracht? Die hebben wij voor jou! Op een PG of Somatieke afdeling bij een gezellige en kleinschalige organisatie in Badhoevedorp. Heb jij interesse in deze opdracht? Solliciteer dan direct bij ZBW!

Als Verpleegkundige ben je in samenwerking met de teamleider en overige uitvoerenden verantwoordelijk voor een kwalitatieve bijdrage aan de zorgvraag. Naast het helpen van bewoners door zorgtaken en verpleegtechnische handelingen uit te voeren, begeleid en adviseer je medewerkers van deskundigheidsniveau 2 en 3. Je bent daarom goed in het stimuleren en motiveren van medewerkers. Ook neem je deel aan afdelings-overstijgende werkgroepen en commissies ter bevordering van de zorgkwaliteit.

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • je helpt bewoners door zorgtaken en verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
  • je onderhoudt contacten met de bewoners en hun relaties, met collega’s en externe hulpverleners
  • je levert een bijdrage aan het optimaliseren van de verpleegkundige zorg

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals eerder uitbetaald krijgen of het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verpleegkunde MBO 4, aangevuld met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in een verpleeghuis is een pré;
  • bezit over eigen vervoer (auto of fiets) is een pré.

Over de organisatie
Je gaat aan de slag in een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het hen weten en dan kijken jullie samen hoe dit in de praktijk doorgevoerd kan worden. 

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jouw veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht