Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv. 4 thuiszorg Mijdrecht

Plaatsingsdatum
21 september 2021
Regio
Utrecht
Vakgebied
Thuiszorg
Uren per week
24-36 uur
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
ZZP10015
Plaats
Mijdrecht
Dienstverband
ZZP Opdracht
Werktijden
Flexibel

Ben jij een Verpleegkundige niv. 4 en op zoek naar een leuke opdracht in de thuiszorg in Mijdrecht? En geeft het jou een goed gevoel om verschillende cliënten te helpen en collega's te coachen? Solliciteer dan nu!

Als Verpleegkundige niv. 4 ga je met de fiets, scooter of auto zelfstandig de wijk in en kom je bij de mensen thuis. Je geeft instructies en biedt begeleiding en ondersteuning aan jouw collega’s. Hierbij waarborg je de zorg en de dienstverlening. Je hebt te maken met een groep cliënten met zeer uiteenlopende zorgvragen. Denk bijvoorbeeld aan dementerende ouderen, cliënten die aan het revalideren zijn maar ook ouderen met chronische lichamelijke klachten. Kortom, jouw werk is heel divers en bovendien erg dankbaar!

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • Je helpt cliënten met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en het assisteren bij ADL;
  • aan de hand van verpleegkundige diagnoses maak je een plan van aanpak, coördineer je de zorgverlening en fungeert als eerste aanspreekpunt;
  • je hebt regelmatig werkoverleg met je collega's en andere hulpverleners en stemt zo de werkzaamheden af;
  • gezamenlijk rol je projecten uit en leg je verbetervoorstellen voor aan het management.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Wij zetten ons volledig in om jouw droombaan te vinden. Dit begint met een coachgesprek. Tijdens het coachgesprek proberen wij te achterhalen hoe jouw droombaan eruitziet. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste vacature en zullen wij je begeleiden bij het sollicitatieproces. Nadat je bent aangenomen bij jouw droombaan houden we regelmatig contact om er zeker van te zijn dat je op de juiste plek bent.

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verpleegkundige niveau 4 met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • je hebt een geldige BIG-registratie;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in de thuiszorg is een pré.

Over de organisatie
De kenmerken van één van de grootste zorgaanbieders in Nederland zijn de kleinschaligheid en een prettig leefklimaat. De eigentijdse zorg, de maximale betrokkenheid van bewoners en hun familie en de aandacht voor het individu staat voorop. Met cliënten met uiteenlopende zorgvragen heeft deze opdrachtgever veel te bieden. Je krijgt hier de ruimte om jezelf te zijn en je mening te uiten. Als dingen beter of anders kunnen, word jij gehoord.

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jou veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht