Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG intramuraal in Den Haag

Plaatsingsdatum
06 juni 2022
Regio
Zuid-Holland
Vakgebied
Verpleeghuis
Uren per week
Uren in overleg
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
ZZP10008
Plaats
Den Haag
Dienstverband
ZZP Opdracht
Salarisindicatie
Op basis van opdracht

Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht in de ouderenzorg of wil je graag losse diensten werken? Dan introduceren wij jou graag bij één van onze opdrachtgevers!

Houd je ervan om ouderen te verzorgen en te helpen die dat zelf niet zo goed meer kunnen? En krijg jij voldoening van jouw werk als je hun dag weer goed hebt gemaakt? Dan is het werken in een verpleeg- of verzorgingshuis iets voor jou! Als Verzorgende niv. 3 IG ben je elke dag bezig met verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische werkzaamheden. Je werkt in een team en staat er dus niet alleen voor. In de ouderenzorg heb je te maken met verschillende afdelingen, zoals PG, Somatiek en Revalidatie. Samen met jou kijken we graag waar jouw voorkeur ligt.

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • natuurlijk help je ouderen met de lichamelijke zorg door te helpen met ADL en door verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
  • daarnaast heb je ook een begeleidende functie. Je biedt de cliënten een luisterend oor, waardoor ze uitkijken naar jouw bezoek;
  • je houdt goed in de gaten hoe het met de bewoner gaat en de eventuele ontwikkelingen houd je bij in het dossier.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, het opmaken van contracten en het beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals eerder uitbetaald krijgen of het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verzorgende niv. 3 IG aangevuld met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in een verpleeghuis/verzorgingstehuis is een pré.

Over de organisatie 
Voor een opdrachtgever in Den Haag zijn wij op zoek naar meerdere zzp’ers die de diverse teams willen ondersteunen. Na inschrijving kan je je inschrijven bij 1 of meerdere locaties, zo kan je zelf de diensten aannemen die jou het beste uitkomen!

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jou veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht