Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG Intramuraal omgeving Rijswijk

Plaatsingsdatum
03 maart 2022
Regio
Zuid-Holland
Vakgebied
Verpleeg- en verzorgingshuizen
Uren per week
24-36 uur
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
ZZP0026
Plaats
Den Haag
Dienstverband
ZZP Opdracht
Werktijden
Flexibel

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de ouderenzorg en wil je werken in een verpleeg-en/of verzorgingshuis? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder.

Geeft het jou voldoening om ouderen te verzorgen en te helpen die het zelf niet zo goed meer kunnen? En ga jij pas tevreden naar huis als zij een lach op hun gezicht hebben? Dan is een baan in een verzorgings- of verpleeghuis iets voor jou! Als (niveau) ben je elke dag bezig met verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische werkzaamheden. Je werkt in een team en staat er dus niet alleen voor. In de ouderenzorg heb je te maken met verschillende afdelingen, zoals PG, Somatiek en Revalidatie. Samen met jou kijken we graag waar jouw voorkeur ligt.

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • natuurlijk help je de cliënten met de lichamelijke zorg door te helpen met ADL en door verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
  • daarnaast heb je ook een begeleidende functie. Je biedt de mensen een luisterend oor, waardoor ze uitkijken naar jouw bezoek;
  • je houdt goed in de gaten hoe het met de bewoner gaat en de eventuele ontwikkelingen houd je bij in het dossier.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals eerder uitbetaald krijgen of het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verzorgende niv. 3 IG, aangevuld met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in een verpleeg- en/of verzorgingshuis is een pré;

Over de organisatie 
Deze organisatie biedt zorg en advies, thuis en binnen de expertise- en woonzorglocaties en heeft meerdere locaties in de regio Haaglanden. Als je komt te werken bij deze opdrachtgever, kun je flexibel de werkdagen en werktijden aanpassen aan je thuissituatie. Je werkt zowel door de weeks als in het weekend, in de ochtend en middag, avond of nachten. Samen met vriendelijke collega’s maak jij de zorg beter. 

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stel ik jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jou veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht