Terug naar overzicht
ZZP Opdracht

Verzorgende niv 3. IG langdurige opdracht Badhoevedorp

Plaatsingsdatum
03 december 2021
Regio
Noord-Holland
Vakgebied
Verpleeg- en verzorgingshuizen
Uren per week
24-36 uur
Werk- en denkniveau
MBO
Referentienummer
ZBW00018
Plaats
Badhoevedorp
Dienstverband
ZZP Opdracht
Werktijden
Flexibel

Wil je graag werken bij een kleinschalige, persoonlijk en professionele organisatie? Is het werken op een PG of Somatieke afdeling voor jou geen probleem? En ben je opzoek naar een langdurige opdracht met vaste uren? Solliciteer direct bij ZBW. 

Als verzorgende IG bied je zorg waarin je de cliënt centraal stelt.  Je werkt aan de hand van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Als verzorgende op de PG of Somatiek afdeling werk je in een team samen met verschillende disciplines. Er is altijd ruimte om met je collega's te overleggen of te vragen ze even met je mee kunnen kijken. Je voert o.a. verpleegtechnische handelingen uit en signaleert de gezondheidstoestand van de cliënten op somatisch en psychosociaal gebied. Uiteraard overleg je hierover met de cliënt en/of zijn familie. Met jouw inzet draag je bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt. 

Jij levert de zorg die ze nodig hebben:

  • natuurlijk help je ouderen met de lichamelijke zorg door te helpen met ADL en door verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
  • daarnaast heb je ook een begeleidende functie. Je biedt de cliënten een luisterend oor, waardoor ze uitkijken naar jouw bezoek;
  • je houdt goed in de gaten hoe het met de bewoner gaat en de eventuele ontwikkelingen houd je bij in het dossier.

Meld jij je aan bij ZBW? Dan ontzorgen wij jou volledig!
Als jij je bij ons aanmeldt als ZZP’er doen we meer dan alleen ondersteunen bij jouw ZZP Opdrachten. Wij nemen alle administratieve taken uit handen. Denk hierbij aan het facturatieproces, contracten opmaken en beheren van je documenten. Daarnaast blijven wij nauw in contact staan met jou gedurende de ZZP Opdracht om vragen of eventuele onduidelijkheden te bespreken. Ook kun je kiezen uit verschillende keuze modules die aansluiten op jouw wensen; zoals eerder uitbetaald krijgen of het kiezen van een leuke scholing. Ook niet onbelangrijk zijn de toeslagen op je tarief, wel zo fijn!

Wat verwachten wij van jou?

  • een afgeronde opleiding Verzorgende IG, aangevuld met bijbehorende certificaten van de verpleegtechnische handelingen;
  • goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • ervaring in een verpleeg- en verzorgingshuis is een pré.

Over de organisatie
Je gaat aan de slag in een kleinschalige, platte organisatie waar je gewaardeerd wordt door bewoners, collega’s en leidinggevenden. Heb je een goed idee? Laat het hen weten en dan kijken jullie samen hoe dit in de praktijk doorgevoerd kan worden. 

Hoe? In vier eenvoudige stappen
Meld je aan via de button en laat weten wie je bent! Vervolgens nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij de ZZP Opdracht bespreken, maar ook onze werkwijze, de tarieven en jouw achtergrond en ambities. Na ons gesprek maken wij een dossier aan voor jouw onderneming. Mocht alles in orde zijn, stellen wij jou voor aan de opdrachtgever. Is hier ook een positief gesprek mee, dan kun je per direct aan de slag. Wij wensen jouw veel succes!

Reageer op deze ZZP Opdracht