Overslaan en naar de inhoud gaan
Vacature

Recruiter in de zorg (Rijswijk, 32-40 upw)

HBO
32- 40 uur
Rijswijk

Als Recruiter bij Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW) ga jij op zoek naar de perfecte kandidaat voor zorgorganisaties die op zoek zijn naar zzp’ers en werkzoekende in de zorg- en welzijnssector. Deze zoektocht begint met het in kaart brengen van je opdracht om de juiste vacaturetekst op te stellen.

Vacature

Begeleider MBO 2 / MBO 3

Uren in overleg
Nieuwveen

Word jij onze nieuwe collega en ben jij op zoek naar een nieuw avontuur, waarbij groei en ontwikkeling iedere dag aanwezig is? Lees dan gauw verder!

Vacature

Persoonlijk Begeleider MBO 4

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Ontdek jouw kans als persoonlijk begeleider en maak een impact in de zorg! Deze uitdagende positie staat open op meerdere locaties, waaronder Den Haag, Nootdorp, 's-Gravenzande, Brielle, Delft, Zoetermeer, en Poortugaal.

Vacature

Begeleider / Helpende Gehandicaptenzorg

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Ben je op zoek naar een betekenisvolle baan waar je vanuit je hart kunt werken op een woning voor mensen met een zorgafhankelijke beperking? Lees dan snel verder!

Vacature

Begeleider Gehandicaptenzorg

MBO
Uren in overleg
Zwammerdam

Ben jij een enthousiaste, empathische begeleider die op zoek is naar een afwisselende uitdaging? Lees dan gauw verder!

Vacature

Begeleider MBO 3 / MBO 4

MBO
Uren in overleg
Zwammerdam

Wil jij jouw talenten inzetten in een nieuwe werkomgeving? Bij ons is er ruimte voor groei en ontwikkeling, en wij zijn op zoek naar een gemotiveerde professional om ons team te versterken.

Vacature

Persoonlijk Begeleider MBO 3 / MBO 4 gehandicaptenzorg VIC-UNI

MBO
Uren in overleg
Zwammerdam

Zoek jij een betekenisvolle baan waar je elke dag het verschil kunt maken? Als begeleider gehandicaptenzorg werk je samen met gepassioneerde collega's om de bewoners een fijne en zinvolle dag te bezorgen!

Vacature

Begeleider Psychiatrie MBO 2 / MBO 3

MBO
Uren in overleg
Zwammerdam

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste professional om ons team te versterken!