Overslaan en naar de inhoud gaan

ZBW begeleidt je naar jouw droombaan in de zorg

Op zoek naar een Baan in de zorg?

Onze coaches staan klaar 

Bekijk onze Vacatures

in de zorg

Advies? Bekijk de 10 sollicitatietips

Een échte match en geen lastige sollicitaties

Ben je net afgestudeerd of gewoon op zoek naar een nieuwe baan in de zorg? Wat de reden ook is, solliciteren kan best een grote stap zijn. Zeker als je niet precies weet wat nu eigenlijk bij je past. Wij begrijpen dat en daarom ondersteunen we je hierbij volledig. Het opmaken van een cv, het benaderen van potentiële werkgevers en het schrijven van motivatiebrieven is verleden tijd. ZBW maakt solliciteren leuk en laagdrempelig.

Gratis service
Gemakkelijk een nieuwe baan

Nieuwe baan in de zorg’ is een gratis service die Helpenden 2 en 2 Plus, Verzorgende 3 IG en Verpleegkundige 4 en 5 ondersteunt bij het vinden van de baan die écht bij ze past.

Wij regelen alles voor je!

Vrijblijvend, zonder kosten en onder professionele begeleiding

ZBW regelt het hele proces. We onderzoeken samen met jou voor welke banen je in aanmerking komt en welke werkgever het beste bij je past.

Vragen? Bel ons op 085 130 7880

Hoe? Vier eenvoudige stappen

Stap
Aanmelden

Meld je aan en vertel ons alvast wie je bent en waar je naar op zoek bent.

Stap
Coachgesprek

Onze coaches gaan met jou in gesprek en luisteren naar je verhaal. Wat is jouw ideale baan en wat zijn je ambities? Je cv en ander papierwerk opmaken, dat doen wij voor je.

Stap
Introductie

Is er een vacature die bij je past? Wij nemen contact op met je potentiële werkgever en plannen een introductiegesprek in.

Stap
Aan de slag

Gefeliciteerd, je bent aangenomen! Jouw nieuwe baan in de zorg start hier.

Nog meer voordelen van Nieuwe baan in de zorg

Coaching
Coaching
Wat doen wij voor jou?

Ben je klaar voor een nieuwe stap, maar vind je dat ook spannend? Met ZBW sta je niet alleen. Heb jij het gevoel dat jouw hart of expertise bij een andere functie of organisatie ligt? Wij coachen je naar jouw droombaan in de zorg. Bij ZBW geloven we namelijk dat je alleen tot je recht komt als je op de juiste werkplek bent.

Begeleiding
Begeleiding
Zonder risico en een vaste aanstelling

Voelt het alsof je een risico neemt als je van baan wisselt? Geen zorgen, via ZBW krijg je direct een vaste aanstelling bij je nieuwe werkgever. Is de nieuwe baan toch niet wat je ervan verwacht had? Ook dan hoef je je niet druk te maken. Onze coaches begeleiden je graag naar een andere baan die wel bij je past.

Persoonlijk kennis maken? De coaches staan voor je klaar

Neem contact op met een van onze coaches. Zij kennen de werkgevers in ons bestand als geen ander en vertellen je graag meer over Nieuwe baan in de zorg en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Sanne van der Knaap - ZBW

Sanne 06 27 14 79 43

Maud ZBW

Maud 06 21 92 97 63

Wij selecteren de werkgever die precies bij je past Bespaar jezelf een ingewikkelde zoektocht in het enorme aanbod van werk

Stichting Florence
HWW zorg
Cardia
WZH
Pieter van Foreest

Nieuwsgierig geworden? Wij maken jouw ideale selectie!

Meld je aan!