Overslaan en naar de inhoud gaan
ZZP Opdracht

Helpende niv. 2 Plus Thuiszorg in Den Haag

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Ben je Helpende niv.2 Plus en vind je het fijn om zelfstandig in de Wijk te werken? Wij kunnen je garanderen van diensten in Den Haag. Je kan rechtstreeks via de opdrachtgever inloggen en jezelf inschrijven op diensten. Hoe fijn is het om je rooster zelf in de hand te hebben? Spreekt dit jou aan, dan is deze opdracht echt iets voor jou!

ZZP Opdracht

Verpleegkundige Thuiszorg Zoetermeer

MBO
Uren in overleg
Zoetermeer

Voel jij je als Verpleegkundige als een vis in het water in de wijk? Woon je in of rondom Zoetermeer? Dan is dit een interessante opdracht voor jou! 

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG Thuiszorg Zoetermeer

MBO
Uren in overleg
Zoetermeer

Ben jij Verzorgende IG en is het jou passie om in de wijk te werken? Woon je in of rondom Zoetermeer? Dan is dit een interessante opdracht voor jou! 

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG Thuiszorg in Den Haag

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Ben je Verzorgende IG en vind je het fijn om zelfstandig in de Wijk te werken? Wij kunnen je garanderen van diensten in Den Haag. Je kan rechtstreeks via de opdrachtgever inloggen en jezelf inschrijven op diensten. Hoe fijn is het om je rooster zelf in de hand te hebben? Spreekt dit jou aan, dan is deze opdracht echt iets voor jou!

Vacature

Junior Inkoper (Rijswijk, 36 upw)

MBO
36 uur of meer
Rijswijk

Ben jij een enthousiaste Junior Inkoper met een hands-on mentaliteit? En wil je je verder ontwikkelen in het inkoopvak? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou!

ZZP Opdracht

Junior Inkoper (ZZP) in Rijswijk

MBO
36 uur of meer
Rijswijk

Ben jij een enthousiaste (ZZP) Junior Inkoper met een hands-on mentaliteit? En wil je je verder ontwikkelen in het inkoopvak? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou!

Vacature

Recruiter in de zorg (Rijswijk, 32-40 upw)

HBO
32- 40 uur
Rijswijk

Als Recruiter bij Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting (ZBW) ga jij op zoek naar de perfecte kandidaat voor zorgorganisaties die op zoek zijn naar zzp’ers en werkzoekende in de zorg- en welzijnssector. Deze zoektocht begint met het in kaart brengen van je opdracht om de juiste vacaturetekst op te stellen.

ZZP Opdracht

Verzorgende niv 3. IG intramuraal in Badhoevedorp

MBO
Uren in overleg
Badhoevedorp

Haal jij voldoening uit het werken op een Somatische afdeling? Werk je graag bij een kleinschalig en persoonlijke organisatie? En vind je het leuk om een nieuwe opdracht aan te gaan? Meld je dan snel aan!