ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg in Utrecht

MBO
24-36 uur
Utrecht

Wil jij van grote waarde zijn voor mensen? En ben je op zoek naar een uitdagende ZZP Opdracht als Verzorgende IG, voor de duur van 6 maanden in Utrecht? Solliciteer nu, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Helpende niv.2 Plus Thuiszorg zomerperiode in Den Haag

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Ben je Helpende niv.2 Plus en vind je het fijn om in de zomer zelfstandig in de Wijk te werken? Voor de periode juni t/m september kunnen we je garanderen van diensten in Den Haag. Je kan rechtstreeks via de opdrachtgever inloggen en jezelf inschrijven op diensten. Hoe fijn is het om je rooster zelf in de hand te hebben? En vind je het prettig om alvast diensten voor de zomer te hebben gepland, dan is deze opdracht echt iets voor jou!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv.3 IG Thuiszorg zomerperiode in Den Haag

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Ben je Verzorgende IG en hou je ervan om in de zomer in de wijk te werken? Dan kunnen wij je garanderen van diensten voor de periode van juni t/m september in Den Haag. Je kan rechtstreeks via de opdrachtgever inloggen en jezelf inschrijven op diensten. Hoe fijn is het om je rooster zelf in de hand te hebben! En vind je het fijn om alvast diensten voor de zomer te hebben, dan is deze opdracht iets voor jou!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3IG: bezorg de ouderen in Wassenaar thuis een glimlach!

MBO
24-36 uur
Wassenaar

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de thuiszorg en wil je zelfstandig werken in de wijk in Wassenaar? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg in Katwijk

MBO
Uren in overleg
Voorhout

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de ouderenzorg en wil je werken in de wijk in Katwijk en omgeving? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv.4 thuiszorg in Katwijk

MBO
Uren in overleg
Voorhout

Ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat is waar het in de thuiszorg om draait. Wil jij graag werken in Katwijk? Dan is deze opdracht echt iets voor jou!

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv.4 thuiszorg Sassenheim, Voorhout en Warmond

MBO
Uren in overleg
Sassenheim

Ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat is waar het in de thuiszorg om draait. Wil jij graag werken in Sassenheim, Voorhout of Warmond? ? Dan is deze opdracht echt iets voor jou!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg

MBO
Uren in overleg
Diverse

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de thuiszorg en past het werken in de wijk echt bij jou? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!