Overslaan en naar de inhoud gaan

Vanuit mijn rol als recruiter voor Cardia werk ik al een aantal jaren prettig samen met Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting. Stefan kent Cardia goed omdat hij ook zelf bij ons werkzaam is geweest en ik heb hem in de afgelopen jaren een professionele organisatie zien opbouwen met steeds meer collega’s. Zijn visie op de inzet van ZZP’ers en nette administratieve afhandeling spreken mij erg aan. Ik hoop deze samenwerking nog lang op deze manier te kunnen voortzetten.

Logo Cardia
Patricia
Recruiter
Cardia

In Utrecht West zijn we tevreden over de samenwerking van ZBWzorg. We werken sinds 2020 met hen samen met name op het gebied van inzet van ZZP’ers voor de wijkzorg. In het begin waren er wat onduidelijkheden met betrekking tot de werkwijze intra- en extramuraal. Binnen de wijkzorg wordt nl. heel anders gewerkt dan in een verpleeghuis, maar nu zijn we zeker tevreden over de inzet van de ZZP’ers. ZBWzorg denkt ook met ons mee: na het uitvallen van een ZZP’er hebben zij voor een vaste vervanging gezorgd.

Logo Careyn
Lie San Tan
Recruiter
Careyn

Met veel zorgzaamheid wordt voor de zzp’er gezorgd voor een plek om te werken. 
Met wijsheid werkt het team samen om te zorgen dat de organisatie de juiste medewerker krijgt. Met veel bekwaamheid en passie doen wij het werk samen om de juiste resultaten te bereiken. Dat is zorgzaamheid, bekwaamheid en wijsheid. 

Logo ZBW
Sorayda
Verzorgende niv. 3 IG
ZBW zorg

Sinds twee jaar werk ik met ontzettend veel plezier bij bemiddelingsbureau Witting. De collega's (want zo zie ik ze) staan altijd voor mij klaar als ik ze nodig heb. Vragen worden altijd snel beantwoord. Ik voel me enorm thuis bij ZBW. Ik kan het iedere ZZP'er aanbevelen!

Logo ZBW
Annemarie
Verzorgende niv. 3 IG
ZBW zorg

Sinds 6 maanden bij ZBW aangemeld en ik ben voor verschillende opdrachtgevers ingezet. De samenwerking en communicatie met ZBW is uitermate goed. ZBW heeft genoeg opdrachten en diensten. Aan uren kom je nooit tekort als zzper.

Logo ZBW
Mustafa
Verzorgende niv. 3 IG
ZBW zorg

Ik heb alleen maar goede ervaringen met ZBW, het is een goed bedrijf dat mij met veel zaken heeft geholpen. Ze lossen dingen snel op. Komen geregeld met nieuwe ZZP Opdrachten. Het team van ZBW is altijd vriendelijk en erg professioneel. Wie voor ZBW zorg kiest, krijgt hier geen spijt van.

Logo ZBW
Tina
Verpleegkundige niv. 4
ZBW zorg

De samenwerking met ZBW ervaar ik als zeer prettig, Nadia en Gaby zijn snel met reageren en doen dit op een zeer professionele, maar ook gezellige en makkelijk aanspreekbare wijze. Er volgt altijd een snelle terugkoppeling en ook afgesloten contracten met ZZP’ers worden up to date opgestuurd en zien er prima uit”. Ze doen erg hun best voor een goede en prettige werkrelatie.

Logo Florence
Liesbeth
Planner
Florence

‘Wij hebben Zorg- en Bemiddelingsbureau Witting leren kennen als een gedreven en klantvriendelijke bemiddelaar die zijn werk altijd met grote inzet en professionaliteit verricht. Zorg en bemiddelingsbureau Witting is duidelijk, deskundig en komen altijd hun afspraken na. Zowel voor korte als voor lange zzp-opdrachten kan je bij Zorg en bemiddelingsbureau Witting terecht.’

Logo Marente
Jana Jansson
HR Coördinator
Marente Zorg