Overslaan en naar de inhoud gaan
ZZP Opdracht

Helpende niveau 2+ intramuraal | Loosduinen

MBO
24
Den Haag

Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht in de ouderenzorg maar kan je de juiste vacature niet vinden? Dan helpen wij jou graag met het vinden van de juiste opdracht!

ZZP Opdracht

Helpende niv. 2 intramuraal in Delft

MBO
Uren in overleg
Delft

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de zomerperiode in de ouderenzorg en wil je werken in Delft? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder.

ZZP Opdracht

Helpende + Thuiszorg in Den Haag

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Ben je Helpende + en vind je het fijn om zelfstandig in de Wijk te werken? Wij kunnen je garanderen van diensten in Den Haag. Je kan rechtstreeks via de opdrachtgever inloggen en jezelf inschrijven op diensten. Hoe fijn is het om je rooster zelf in de hand te hebben? Spreekt dit jou aan, dan is deze opdracht echt iets voor jou!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG Thuiszorg Zuid-Holland

MBO
Uren in overleg
Diverse

Ben jij Verzorgende IG en is het jou passie om in de wijk te werken? Woon je in de buurt van Noordwijkerhout, Noordwijk, Lisse of Voorhout? Dan is dit een interessante opdracht voor jou!

ZZP Opdracht

Verzorgende IG Thuiszorg Leiden

MBO
Uren in overleg
Diverse

Ben je woonachtig in Leiden en op zoek naar losse diensten binnen de thuiszorg? Wij nemen graag contact met jou op!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG locatie Katwijk

MBO
Uren in overleg
Katwijk

Ben jij een ervaren Verzorgende niv. 3 IG en opzoek naar een nieuwe ZZP Opdracht? Die hebben wij voor jou! Gezellig in een verpleeg- of verzorgingshuis met verschillende cliënten in Katwijk. Solliciteer direct bij ZBW.

ZZP Opdracht

Verpleegkundige Thuiszorg Vinkeveen

MBO
16-24 uur
Zoetermeer

Ben jij een ervaren verpleegkundige en opzoek naar een nieuwe ZZP Opdracht? Die hebben wij voor jou! Lekker in de wijk, je eigen cliënten en niet gebonden aan een locatie. Solliciteer direct bij ZBW.

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg Vinkeveen

MBO
16-24 uur
Vinkeveen

Ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben. Dat is waar het in de thuiszorg om draait!