ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg

MBO
Uren in overleg
Diverse

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de thuiszorg en past het werken in de wijk echt bij jou? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG intramuraal diverse locaties

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Ben jij op zoek naar een nieuwe opdracht in de ouderenzorg of wil je graag losse diensten werken? Dan introduceren wij jou graag bij één van onze opdrachtgevers!

ZZP Opdracht

Helpende niv. 2 intramuraal

MBO
Uren in overleg
Den Haag

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de ouderenzorg en wil je werken in verpleeg- en verzorgingstehuizen in Den Haag? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder.

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG Intramuraal omgeving Rijswijk

MBO
24-36 uur
Den Haag

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de ouderenzorg en wil je werken in een verpleeg-en/of verzorgingshuis? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder.

ZZP Opdracht

EVV'er intramuraal

MBO
24-36 uur
Den Haag

Geeft het jou voldoening om ouderen te verzorgen en te helpen die het zelf niet zo goed meer kunnen? En ga jij pas tevreden naar huis als zij een lach op hun gezicht hebben? Dan is deze opdracht in een verzorgings- of verpleeghuis iets voor jou!

ZZP Opdracht

Verpleegkundige niv. 4 thuiszorg Mijdrecht

MBO
24-36 uur
Mijdrecht

Ben jij een Verpleegkundige niv. 4 en op zoek naar een leuke opdracht in de thuiszorg in Mijdrecht? En geeft het jou een goed gevoel om verschillende cliënten te helpen en collega's te coachen? Solliciteer dan nu!

ZZP Opdracht

Wijkverpleegkundige niveau 5 in Mijdrecht

HBO
24-36 uur
Mijdrecht

Ouderen helpen bij hun zelfredzaamheid, waardoor ze thuis kunnen blijven wonen en toch de juiste zorg krijgen die ze nodig hebben. Is dat voor jou ook zo belangrijk? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!

ZZP Opdracht

Verzorgende niv. 3 IG thuiszorg in de Bollenstreek

MBO
Uren in overleg
Lisse

Ben jij opzoek naar een leuke, uitdagende ZZP Opdracht in de ouderenzorg en wil je werken in de wijk in de Bollenstreek en omgeving? Solliciteer direct, dan helpen wij jou graag verder!